Tražite psihologa ili psihoterapeuta u Moskvi, za sebe! Podijelite kontakte, to je vrlo potrebno, ne mogu se nositi! Bilo je to prije šest mjeseci na konzultacijama, međutim, u drugom gradu, odmah su mi preporučili antidepresive da pomognu u psihoterapiji, ali nisam došao po recept, pokušao sam to riješiti. Ali ne mogu! Trebate pomoć. Savjetujte nekoga.

Dobar dan Molimo vas obavijestite obiteljskog terapeuta. Želim se riješiti roditeljskog scenarija, moći se kontrolirati, osjećati samopouzdanje kao roditelj, naučiti se nositi s agresijom prema mužu i djetetu. U idealnom slučaju - željeznica, Balashikha. Ako vam je stručnjak iz Moskve pomogao u rješavanju takvih problema, savjetujte, ja ću ići :) Ne vjerujem internetskim konzultacijama. Astrolozi, numerolozi, tarolozi i treneri bez visokog obrazovanja iz područja psihologije / psihijatrije molim vas ne brinite;)

Djevojke, savjetujte psihoterapeuta i ginekologa u Moskvi, molim. Prošlo je 2,5 mjeseca, a ja još uvijek rikam. Prema OMS-u i DMS-u, moji liječnici rade samo ono što vide s tužnim očima. I moram nešto učiniti. Ne mogu to učiniti. Želim ići na testove i razgovore i tražiti uzrok i liječiti ga. Ne volim čekati. Još uvijek imam 2,5 mjeseca besposlice. Tako sam ljut. Svi kažu - čekaj, sve će biti u redu. Ali već sam bio u redu do 30 tjedana.

Mi smo skoro 4 godine, skoro 2 mjeseca idemo u vrt. Počinjem od kraja, jer priča je duga. Sada odbija otići u vrt i često se razboli. Posljednji put za konzultacije s djecom. Psiholog je čuo dijagnozu kronične agresije koja se mora ukloniti određenim aktivnostima psihoterapeuta. U tom smislu, pitanje je gdje se to može naći u Dolgoprudnom ili barem u CAO-u. Još sam u bolnici i odlučio sam tražiti takve vježbe na internetu, dok nema mogućnosti odlaska u Moskvu. Može li mi netko reći gdje da nađem takav.

Pišem ovaj post iz načela. Iako mi je jako žao zbog sati provedenih na tome. Ali stvarno želim da me malo razumijete. Neki ljudi misle da je život u našoj zemlji tako divan, i samo među lijenim i parazitima. To je to za ljude koji tako misle, ja to pišem, pa, a ostali podržavaju chtoli. Vidite, sada završavam cvjetne tečajeve i želim dobiti posao radeći kao cvjećar. Nemam radnog iskustva, ali svatko želi cvjećar sa iskustvom, zato jesam.

Zapišite psihoterapeutu u Moskvi

DocTown je usluga pretraživanja za liječnike u vašem gradu. Stranica sadrži najbolje ponude psihoterapeuta u Moskvi s recenzijama i trenutnim rasporedom. Ovdje se možete upoznati s cijenama i prijaviti se kod specijaliste online ili putem telefona.

Psihoterapeuti su liječnici koji mogu pomoći kod depresije, emocionalnih i socijalnih problema. Njihova je specijalnost pomoć u rješavanju psiholoških problema.

Ako ste zabrinuti za sljedeće probleme: stalno depresivno raspoloženje, ustrajan osjećaj umora, poteškoće u komunikaciji s ljudima, sukobe koji se sami ne mogu riješiti, potrebno je zakazati sastanak s psihoterapeutom. Savjetovanje s liječnikom također će biti potrebno ako se trebate riješiti fobija ili seksualnih problema.

Psihoterapeuti. Recenzije

Khananyants Sergej Aleksandrovič

Terapeut, vegetolog, psihoterapeut, zamjenik. glavni liječnik za gospodarski razvoj. Specijalizirana je za dijagnostiku i liječenje bolesti kao što su psiho-vegetativni i psihosomatski poremećaji koji proizlaze iz neurotskih poremećaja tjeskobe i depresije, glavobolje različitog podrijetla, funkcionalni poremećaji kardiovaskularnog, respiratornog, endokrinog, gastrointestinalnog i genitalnog sustava.

Trošak prijema - 4000 rubalja.

Recenzije

Bio je to drugi posjet liječniku. Sergej Aleksandrović liječnik s velikim slovom, profesionalni, vrlo pažljiv. Liječnik objašnjava sve u pristupačnom jeziku, sve mi je bilo jasno, moj problem je bio jasan. Bio sam ugodno iznenađen tim ljudskim stavom, liječnik sluša, sve objašnjava.

Pashkevich Maria Mikhailovna

Radi osobno i na Skype-u sa problemima: napadi panike, depresija, anksioznost, seksologija, coaching, obiteljski problemi, samopoštovanje, opsesivnost OCD-a, IRR, CRA, psihosomatika, ovisnost, priprema za porod, dijagnoza. Dobitnik godišnje neovisne nagrade temeljene na pacijentovim recenzijama "Good Doctor 2016". Predavač na KONGRESU O MENTALNOM ZDRAVLJU. Prihvaća djecu, odrasle, parove. Vodi predavanja, prezentacije, treninge.

Trošak prijema - 3500 rubalja.

Recenzije

Sve je lijepo. Zadovoljan sam. Maria Mikhailovna je vrlo pažljiva osoba, slušala je naš problem, objasnila nam svoje stavove. Moj suprug i ja otišli smo odvojeno prema njemu i slušali me. Konačno, moj muž me poče razumjeti. Ostavila je telefon na žalbu u bilo kojem trenutku. Imala sam tri stresa.

Kokhova Julia Vasilievna

Bavi se psihoanalizom, psihoanalitičkom psihoterapijom, egzistencijalnom psihoterapijom, hipnoterapijom, liječenjem problema odnosa među ljudima, svim vrstama ovisnosti i opsesivnim stanjima, uključujući ljubav i seksualne ovisnosti, terapiju anksioznih i paničnih poremećaja, psihosomatske bolesti, liječenje seksualnih poremećaja, obiteljska psihoanalitička psihoterapija, skupina psihoterapija.

Pristupnina - 3990 rub.

Recenzije

Prijem je prošao dobro. Pozoran, osjetljiv liječnik. Dijete je prvo reklo da mu se sviđa. I drugo, liječnik sa strane pokazao je da je on ista osoba kao i svi drugi, a ne Bog. Dijete je cijenilo psihologa da je ista osoba kao i on sam. Vjerojatno mu je stoga bilo lakše otvoriti se.

Kovalchuk Julia Vyacheslavovna

Bavi se dijagnostikom i nelicencijalnim tretmanom graničnih mentalnih poremećaja (depresija, panični poremećaji), kao i seksualni poremećaji (prerana ejakulacija, nedostatak seksualne želje, orgazam, itd.) Autor više od 11 znanstvenih radova i 30 popularnih članaka o seksualnom zdravlju.

Trošak prijema - 4800 rubalja.

Recenzije

Stvarno mi se svidio ovaj stručnjak, ona mi je pomogla. Liječnik je identificirao problem, shvatio je sve od pola riječi, nije ni bilo potrebno govoriti o nekim aspektima, tako je dobro znala što se događa. Rekao je plan djelovanja koji treba učiniti. Bio je to vrlo produktivan i informativan razgovor.

Yurov Igor Evgenevich

Psihoterapeut, kandidat medicinskih znanosti, izvanredni profesor, član javne organizacije "Rusko društvo psihijatara", stručno vijeće časopisa "Naša psihologija", savjetnik portala Zdravstvo. Autor je više od 200 popularnih znanstvenih publikacija u tisku. Početno savjetovanje traje 1,5 sati.

Trošak prijema - 5500 rubalja.

Recenzije

Na doktoru se sin dugo promatra. Ovo je još jedan prijem. Uvijek smo zadovoljni. Liječnik je vrlo pažljiv, osjetljiv, promišljen, razborit, pomaže i vrlo je pažljiv prema pacijentu, njegovim problemima i rješava ih. Mi ne živimo u Moskvi, za nas je skupo, ali ipak nismo.

Nikiforov Igor Anatolijević

Psihijatar, psihijatar-narcolog, psihoterapeut. Bavi se liječenjem ovisnosti, socijalne fobije, opsesivno-kompulzivnih poremećaja, poremećaja panike, poremećaja u ponašanju, sindroma hiperaktivnosti, pušenja, depresije, neuroza, psihogenih bolesti, nesanice, psihoze, posttraumatskih stresnih poremećaja. Autor je 100 znanstvenih radova, uključujući monografije o psihoterapiji bolesnika s različitim vrstama ovisnosti.

Trošak prijema - 4000 rubalja.

Recenzije

Liječnik je pažljiv. Odmah razumije što je problem. Propisao mi je liječenje, postavio dijagnozu. Zadovoljan sam liječnikom po svim karakteristikama. Liječnik razumije stanje i točno opisuje sve. On ništa ne nameće. Ponudio je dva načina liječenja. Mislim da ću mu doći više puta.

Afanasyeva Liliya Veniaminovna

Savjetuje se za rješavanje svih psiholoških problema i seksualnih poremećaja. Na prijemu provodi se određivanje problemskog stanja, definiranje željenog stanja i izravan psihoterapijski rad do potpunog nestanka problema.

Trošak prijema - 2000 rubalja.

Recenzije

Prijem je bio dobar, sve mi se svidjelo. Liječnik je ugodan, udoban, s njom je lako komunicirati, dobra je u pronalaženju zajedničkog jezika, na recepciji je bilo vrlo ugodno. Volio sam liječnika i nadam se da mi je savjetovala da pomognem.

Kolovitskova Olga Viktorovna

Klinički psiholog, trener, posrednik. Provodi psihološku dijagnostiku, korekciju i psihoterapiju stanja: stres, depresija, tjeskoba, strah, ljutnja, emocionalna i profesionalna iscrpljenost, psihološka ovisnost, psihosomatske bolesti. Specijalizirana je za psihologiju kriza i ekstremnih stanja; psihologija bihevioralnog zdravlja; neuropsihologija; psihosomatske lijek; rehabilitacija; Psihodijagnostika; psihologija djece i roditelja. Djeluje prema metodi kratkotrajne terapije usmjerene na rješenje (od 2 do 5 sesija). Diplomu je Ministarstva prosvjete i znanosti Ruske Federacije, diploma Vlade Moskovske regije. Nemojte pisati recepte za lijekove.

Trošak prijema - 5000 rubalja.

Recenzije

Dobro, profesionalno. Dobro urađeno! Tako pametan. Plus ovaj liječnik. Dobili smo prave preporuke, hvala! Liječnik se odvezao do naše kuće, potez je bio zatvoren. Otišla je naprijed-natrag pješice. Danas me je nazvala, bila je zainteresirana. Ako bi itko pitao, on bi je preporučio! Sve.

Kako pronaći dobrog proračunskog terapeuta u Moskvi ili Moskvi?

Hitno trebam psihoterapeuta. Dugo vremena sam bio različit i različit, ali oni su već izgubljeni. (

Sada je ključno dugo opisivati ​​situaciju, lakše je otkriti simptome: stalno ostati u graničnom stanju, povećati paranoju, depresije / prazninu, najizraženije samoozljeđivanje (nesvjesno izgrebao moje ušne školjke već na meso, lice, noge - izgrebane čak i na meso), U davnoj prošlosti bilo je pokušaja samoubojstva. Počeo je izbjegavati komunikaciju s ljudima, čak is mužem. Općenito je za sebe primijetila česte bljeskove mržnje prema ljudima, pogotovo strancima, što su sve više odvratni. akutno
Trebam terapiju / pomoć specijalista, ali prokleto ne znam ni kamo ići !! ! prevaranti i nesposobni liječnici rastali su se na svakom koraku. ! Gdje tražiti normalne psihoterapeute?
To je u terapiji, a ne u "prijateljima koji slušaju".

A druga nijansa je moj ograničeni proračun. Vrlo teška financijska situacija u obitelji sada (Od moje plaće mogu izdvojiti do 200 $ mjesečno ((Možda postoje psihoterapeuti u državnim institucijama? Ili bilo koje druge organizacije ili neki instituti / javni / istraživački centri.
Savjetujte ako znate.

Ocjena psihoterapeuta u Moskvi

  • On prima na adresu Moskva, Zamoskvorechye distrikt, ul. Novokuznetskaya d. 4/12, str
  • On prima recepciju na klinici "ON CLINIC on Tsvetnoy Boulevard" na adresi
    Moskva, Meshchansky okrug, Bulevar Tsvetnoy 30, str. 2
  • Vodi recepciju u klinici "Psihoterapijski centar GRANAT" na adresi
    Moskva, 1. Krasnoselsky staza. d. 7 / 9A, str
    iu drugoj klinici
  • Vodi recepciju u klinici "Psihoterapijski centar GRANAT" na adresi
    Moskva, 1. Krasnoselsky staza. d. 7 / 9A, str
  • Obavlja prijem u Moskvi, Tver regiji, Stoleshnikov Lane 6
    i još dvije klinike
  • Prijem se provodi na adresi Moskva, Presnenski okrug, Krasnaja Presnya, ul. 30, str.
  • Obavlja prijem u Moskvi, površine Timiryazevskiy, Dmitrovskoe sh. d. 9A, str. 1
  • Ona prima prijem u klinici "Centar za psihoterapiju profesor Malygin" na
    Moskva Presnensky četvrt Presnensky Val d. 14, a. 3

Najnovije recenzije

  • anonim
  • 2019/03/10

Pregled Sergeja Khananyantsa

Sergej - dobar, pažljiv i profesionalan doktor. Dao mi je puno vremena.

  • Katarina
  • 2019/06/03

Pregled Sergeja Khananyantsa

Na prvom savjetovanju sve mi se svidjelo, liječnik je slušao, propisao lijekove (trebao sam joj). Planiram pohađati psihoterapiju.

  • Irene
  • 2019/04/03

Pregled o Aleksandru Solomku Petroviću

Liječnik je razgovarao s nama, razgovarao s nama i objasnio sve sa slikama, primjerima. On je pažljiv, vrlo druželjubiv i vrlo dobar liječnik, želimo ga ponovno posjetiti.

  • Tatjana
  • 2019/02/27

Pregledajte Juliju Kovalchuk Vyacheslavovna

Razgovarali smo, liječnik mi je savjetovao i dao savjet, odlučili smo da za sada nije potrebno nastaviti. Liječnik je vrlo udoban, brzo smo našli zajednički jezik, bio sam u stanju mirno komunicirati.

  • Irene
  • 2019/02/24

Recenzija o Lukash Liliya Anatolyevna

Liječnik je taktičan i pažljiv! Na prijemu kao što sam očekivao, onako kako je bilo, nije bilo ništa negativno. Liječnik dobro objašnjava i zna slušati.

  • Anton
  • 2019/02/18

Pregled Sergeja Khananyantsa

Prijem je ostavio dobar dojam. Dobio sam savjet na moje pitanje i bio sam zadovoljan.

  • Aleksandar
  • 2019/02/18

Pregledajte Juliju Kovalchuk Vyacheslavovna

Liječnik mi je pomogao riješiti problem, pogledati situaciju u kojoj nisam mogao ništa promijeniti. Julia Vyacheslavovna je dobra, razumljiva žena.

  • Andrija
  • 2019/02/17

Vasechkina Viktor Borisovich

Liječnik u svom području! Liječnik na recepciji učinio je sve kvalitativno, u dobroj vjeri iu skladu s očekivanjima. Nemam nikakvih pritužbi!

  • Helena
  • 2019/02/15

Pregled Korena Sergeja Vladimirovića

došao sam na preporuku liječnika, a bio je zadovoljan, sve vrlo jasno, konkretno i brzo. On mi je pomogao riješiti sve probleme, propisati postupak, shvatio sam u glavi, a to će i dalje ići. Mnogi zahvaljujući liječniku! Vrlo vješt, pažljiv i pristojan liječnik s profesionalnim pristupom, mora sama po sebi, vrlo lijep čovjek.

  • Helena
  • 2019/02/15

Pregled Sergeja Khananyantsa

Liječnik me je slušao, plakao, nije stao, govorio sam o svojim problemima kao majka, propisao mi je liječenje, propisao lijekove, a nakon 2 tjedna potpisao sam ugovor s njim. Imam vrlo pozitivan dojam, taktičan, kultiviran i razumljiv liječnik.

Savjetovati psihijatra (psihoterapeuta)

Opcije teme
Pretraživanje po temama

Savjetovati psihijatra (psihoterapeuta)

tjelesna aktivnost, stalno zaposlenje.. i ispravci, slijediti, davati pozitivne emocije, kako se ne bi odvukli u drugom smjeru

Ne od početka.

1. „Potrebna pomoć psihijatra” - dijagnozu ili nju?
Nađi - dođi i reci - našao sam psihijatra?
Ona će to cijeniti kao "vi ste neurostyle", au pokušaju da dokažete suprotno, bit će histerično.

2. Ima li kakvih problema?

3. Ako je odgovor na "2" pozitivan - pustite ga da ode na neuropsihijatriju i posavjetujete se s njim.

Kontakti će biti tamo.
Ili privatno.

Sva "dobra" su praktikanti. iu klinikama.
Tko radi "sa zvijezdama" - možda nije pristupačan.

Najbolji psihoterapeuti u Moskvi

Jedan pozivni centar za snimanje psihoterapeutu u Moskvi +7 (499) 519-35-53

Katalog najboljih terapeuta u Moskvi - 200 najiskusnijih i tražen nakon liječnikova kapitala u posljednjih pet godina. Pronađite stručnjaka može dati svoje ocjene, iskustva, mišljenja, klinike adresu koju cijenu ulaznica. Mnogi liječnici ići na savjetovanje za pacijente kod kuće i uzeti djecu.

Bavi se dijagnostikom i nelicencijalnim tretmanom graničnih mentalnih poremećaja (depresija, panični poremećaji), kao i seksualni poremećaji (prerana ejakulacija, nedostatak seksualne želje, orgazam, itd.) Autor više od 11 znanstvenih radova i 30 popularnih članaka o seksualnom zdravlju.

Liječnik je na klinici

U dijagnostici i liječenju uzima se u obzir cijeli niz bioloških, psiholoških i društvenih čimbenika, te se koriste odgovarajuće integrirane metode rješavanja problema. Rad se oslanja na znanstveno utemeljene metode dijagnoze i terapije, čija je sigurnost i učinkovitost potvrđena i proučavana: kognitivno-bihevioralna terapija (CBT), racionalno-emocionalno-bihevioralna terapija (REPT) i terapija lijekovima. Ima iskustvo rada s odraslima i djecom i adolescentima. Kao dodatak ili alternativa, alternativni tretmani mogu se koristiti po želji pacijenta.

Liječnik je na klinici

Specijaliziran je za psihodijagnostiku i savjetovanje za mentalne i bihevioralne poremećaje povezane s upotrebom psihoaktivnih tvari, afektivnih poremećaja i neurotskih poremećaja.

Liječnik je na klinici

Psihoterapeut, hipnotolog, poslovni psiholog. Specijalizirana je za pružanje psihoterapijske skrbi. On primjenjuje hipnozu, radi s pacijentima koji pate od anksiozno-fobičnih, post-stresnih, neurotičnih, psihosomatskih poremećaja, somatoformnih disfunkcija autonomnog živčanog sustava. Uklanja bol, astmu, neurodermatitis, kroničnu glavobolju, pretilost. On tretira psihološku neplodnost, seksualne disfunkcije kod muškaraca i žena, pruža psihološku pripremu za majčinstvo, očinstvo, održavanje trudnoće, pripremu za porod. Obavlja tretman prekomjerne težine prema patentiranoj metodi.

Liječnik je na klinici

Psihijatar, psihoterapeut, narcolog. Angažiran je u dijagnostici i liječenju mentalnih poremećaja kao što su nekontrolirana agresija, bulimija i anoreksija, apatija i letargija, depresija, manično-depresivna psihoza, panični poremećaji, opsesivna stanja, strahovi, fobije, shizofrenija.

Liječnik je na klinici

Kao psihoterapeut dijagnosticira i liječi sljedeća stanja: anksiozni poremećaji, panični poremećaji, strahovi i fobije, poremećaji raspoloženja (uključujući depresivne poremećaje), reakcije na jak stres, itd. Osim psihoterapije, on pruža individualno psihološko savjetovanje klijentima koji nemaju jasne medicinske indikacije (klinička kršenja), međutim, doživljavaju psihološke poteškoće u različitim sferama osobnog i društvenog života.

Liječnik je na klinici

Bavi se kognitivno-bihevioralnom terapijom, hipoterapijom, psihofarmakoterapijom.

Liječnik je na klinici

Vodi medicinski i psihoterapijski tretman napada panike i agorafobije (uključujući i tečaj od 7 razreda), anksioznih poremećaja, depresije, neuroza, psihosomatskih bolesti. Vodi individualnu i obiteljsku psihoterapiju. Posjeduje metode psihoterapije: kognitivno-bihevioralne, transakcijske analize, egzistencijalnu psihoterapiju, eriksonsku hipnozu, NLP.

Liječnik je na klinici

Vodi medicinski i psihoterapijski tretman napada panike i agorafobije (uključujući i tečaj od 7 razreda), anksioznih poremećaja, depresije, neuroza, psihosomatskih bolesti. Vodi individualnu i obiteljsku psihoterapiju. Posjeduje metode psihoterapije: kognitivno-bihevioralne, orijentirane na osobnost, egzistencijalne itd.

Liječnik je na klinici

Specijalizirana je za liječenje neuroza, psihosomatskih poremećaja, tjeskobe i depresivnih bolesti, poremećaja osobnosti. Koristi univerzalne tehnike hipnoterapije, Ericksonove tehnike hipnoterapije, simboličku terapiju, NLP (neuro-lingvističko programiranje), kognitivno-bihevioralnu terapiju.

Liječnik je na klinici

Psihoterapeut, psihijatar najviše kategorije, kandidat medicinskih znanosti, izvanredni profesor, član javne organizacije „Rusko društvo psihijatara“, stručno vijeće časopisa „Naša psihologija“, savjetnik portala Zdravstvo. Autor je više od 200 popularnih znanstvenih publikacija u tisku. Početno savjetovanje traje 1,5 sati.

Liječnik je na klinici

Ima iskustvo u području psihoterapije i psihoterapije ličnosti: pomoć pri depresiji (depresija), krizna terapija (pod akutnim stresom), rad s osjećajem gubitka, rad s post-stresnim uvjetima, pomoć kod neuroza, korekcija straha i tjeskobe, rad s kompleksom inferiornosti korekcija tjeskobe i sramežljivosti, korekcija agresivnosti, obiteljska psihoterapija, savjetovanje o odnosima roditelj-dijete, korekcija neučinkovitih vjerovanja.

Liječnik je na klinici

Koristi kompleksan tretman širokog raspona somatskih bolesti, bolesti mišićno-koštanog sustava, prekomjerne težine. Vodi psihoterapiju depresije, fobija, opsesija, seksualnih poremećaja, poremećaja ličnosti, ovisnosti. Bavi se složenim liječenjem neuroza, somatizirajućih poremećaja, ovisnosti (ovisnost o hrani, duhan i dr.).

Liječnik je na klinici

Tretira bolesnike s poremećajem pamćenja, spavanja, depresije, tjeskobe na pozadini opterećene somato-neurološkim bolestima, utvrđivanjem uzroka i ozbiljnosti poremećaja pamćenja, odabirom učinkovite i sigurne terapije za pacijente tijekom perioda oporavka nakon akutnih psihotičnih stanja, korekcija liječenja mentalnih poremećaja dinamika stanja, prisutnost komorbiditeta, itd. Ima 2 publikacije.

Liječnik je na klinici

Provodi rad s neurotičnim poremećajima, s ovisnim oblicima ponašanja, s psihosomatskim bolestima. U svom radu koristi tehnike kao što su kognitivno-bihevioralna psihoterapija, podržava ekspresivnu psihoanalitičku psihoterapiju, motivacijsko savjetovanje, metode Ericksonianove hipnoze, metode NLP praktičara itd.

Liječnik je na klinici

Angažiran je u dijagnostici i liječenju mentalnih poremećaja kao što su nekontrolirana agresija, bulimija i anoreksija, apatija i letargija, depresija, manično-depresivna psihoza, panični poremećaji, opsesivna stanja, strahovi, fobije, shizofrenija. Autor je 72 znanstvene publikacije i 2 priručnika. Redovito sudjeluje na konferencijama, izrađuje izvješća.

Liječnik je na klinici

Bavi se psihosomatskim poremećajima, neurozama, strahovima, korekcijom ponašanja u obiteljskim sukobima, psihološkom pomoći u prilagodbi na nagle promjene u načinu života, psihološkom testiranju, interpretaciji rezultata i pomoći.

Liječnik je na klinici

Bavi se neurotičnim poremećajima, depresijom, tjeskobom, poremećajima panike, poremećajima ličnosti i ponašanja, posljedicama trauma i infekcija s mentalnim poremećajima, poremećajima spavanja, mentalnim poremećajima kasne dobi, mentalnim poremećajima u onkologiji, obiteljskom savjetovanju.

Liječnik je na klinici

Provodi postupak s bolesnicima u bolnici, ambulantno, grupnu psihoterapiju, grupne i individualne terapijske sesije.

Liječnik je na klinici

Vodi medicinski i psihoterapijski tretman napada panike i agorafobije (uključujući i tečaj od 7 razreda), anksioznih poremećaja, depresije, neuroze, opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Posjeduje metode psihoterapije: kognitivno-bihevioralno, shematsko-terapijsko, tjelesno orijentirano, itd.

Liječnik je na klinici

Tko je psihoterapeut

Psihoterapeut je liječnik koji liječi osobe s mentalnim poremećajima. Njegova je razlika od psihologa dostupnost medicinske edukacije i metoda liječenja.
U svojoj praksi koristi medicinske metode liječenja, kao i razne metode psihoterapije. Psihoterapeut može biti uži specijalist: narcolog, hipnotolog, analitičar itd.

Radi s ljudima koji su jednom doživjeli ozbiljnu psihološku traumu ili su genetski predisponirani za različite mentalne poremećaje.
Liječnik može pomoći samo onima čije patologije nisu preteške. Kod drugih poremećaja, u pravilu, morate kontaktirati psihijatra.

Liječnik može propisati potrebne lijekove (sedative ili antidepresive) za učinkovito liječenje.

Dobar psihoterapeut uvijek koristi različite metode utjecaja, kao što su razgovori i vježbe, u konzultacijama s pacijentom.

Kada se obratiti liječniku za pomoć

Konzultacije s psihoterapeutom su neophodne kada su simptomi kao što su:

  1. Trajno ugnjetavanje, ravnodušno stanje koje dugo ne prolazi;
  2. Poremećaji koji se manifestiraju nakon stresa;
  3. Napadi histerije;
  4. Povlačenje bilo opojne droge, alkohola ili drugih tvari koje uzrokuju ovisnost i kratkotrajan učinak euforije;
  5. Ako postoje fobije, tjeskoba, nekontrolirani napadi panike;
  6. Opsesivna stanja i misli iz bilo kojeg razloga;
  7. Produljena depresija ili stalni osjećaj unutarnje napetosti;
  8. Ako se ne možete riješiti loših navika već dugo vremena;
  9. Ako postoje kompleksi koji ometaju cijeli život, itd.

Također možete kontaktirati liječnika ako pacijent ima socijalnih problema. Na primjer, teško mu je komunicirati s drugima ili je deprimiran osjećajem usamljenosti.

Liječnik će svakako pomoći u slučajevima kada osoba ne može kontrolirati bilo koju situaciju ili jednostavno osjeća da život ne ide prema njegovom scenariju.

Prijem i konzultacije

Na recepciji psihoterapeuta važno je da pacijent i liječnik vjeruju jedni drugima.

Liječnik djeluje po riječi, u svojoj praksi to je glavni način liječenja. Stoga najprije nadahnjuje pacijentovo povjerenje u sebe i uči o njegovim problemima. Zatim procjenjuje stanje osobe pomoću psiholoških ili psihoterapijskih metoda utjecaja.

Nakon toga, specijalist odabire odgovarajuće metode liječenja. To mogu biti sjednice i konzultacije s posebnim vježbama ili lijekovi s blagim sedativnim učinkom.

Liječnik obično preporučuje pacijentima da dođu na konzultacije barem jednom tjedno kako bi vidjeli napredak liječenja. Ovisno o stanju pacijenta u početku, liječnik propisuje potreban broj psihoterapijskih sesija.

Dječji psihoterapeut

Liječenje patologija kod djeteta, čiji je uzrok mentalni poremećaj, rješava dječji psihoterapeut. Ta kršenja zahtijevaju poseban pristup samom sebi, jer u budućnosti mogu utjecati na razvoj djeteta, njegovu socijalnu prilagodbu itd.

Kako bi se isključila mogućnost mentalnog poremećaja, preporuča se dovesti djecu na pregled najmanje jednom godišnje. Ova preventivna metoda pomoći će izbjeći kršenja ili ih na vrijeme identificirati i eliminirati. Od prve godine, pedijatri obično propisuju redovitog psihoterapeuta mladim pacijentima.

Dok beba još uvijek ne govori, bolje je posjetiti tog liječnika svaka tri mjeseca.

Kako zakazati sastanak s liječnikom

Ako želite pronaći dobrog psihoterapeuta u Moskvi, onda možete koristiti usluge medicinskog centra za brzog liječnika. Da biste to učinili, možete nazvati besplatni broj +7 (499) 519-35-53 ili ostaviti zahtjev online na web-lokaciji.

Zaposlenik centra izabrat će specijaliste za 2 minute. On će poslušati sve želje i ispričati liječničku ocjenu, svoje iskustvo, povratne informacije, troškove primarnog imenovanja.

Psihoterapeuti u Moskvi

Cijene: od 1350 do 50 000 / sr.

Cijene: od 7000 do 7000 / sr.

  • Psihoterapeuti - široka baza specijalista
  • 700 mišljenja o liječnicima na PROFI.RU
  • Psihoterapeuti u Moskvi od 2499 rubalja / konv.

Mjesto primanja

Vidi također

Cijene: od 1999 do 12 000 / sr.

Cijene: od 1499 do 10 000 / sr.

Cijene: od 1999 do 12 000 / sr.

Cijene: od 1499 do 8000 / sr.

Cijene: od 5000 do 9500 / sesije

Cijene: od 1899 do 15 000 / sr.

Cijene: od 1499 do 15 000 / sr.

Cijene: od 1499 do 8000 / sesije

Cijene: od 499 do 11 147 / sr.

Stvarne informacije o odabranoj usluzi

4.80 prosječne ocjene

Cijene od 2500 do 6000 kn / konv.

Koji su simptomi i bolesti koje trebate za psihoterapeuta?

Psihijatar i psihoterapeut prve kvalifikacijske kategorije, kandidat medicinskih znanosti, njegova je disertacija posvećena proučavanju shizofrenije u djevojčica u adolescenciji. Ima dodatno obrazovanje u obiteljskoj i grupnoj psihoterapiji, psihoanalitičkoj psihoterapiji, simboličkoj drami, Ericksonovoj hipnozi. Pruža djelotvornu pomoć u bračnim sukobima i drugim obiteljskim problemima (ovisnost jednog od supružnika o alkoholu, stanje izdaje, obiteljske i dobne krize, bolest člana obitelji, terapija tijekom razvoda, gubitak voljene osobe), u slučaju psihosomatskih poremećaja nejasnog porijekla, nemjerljivo instrumentalno i ne podložno tradicionalnom medicinskom tretmanu), s povećanom nervozom, promjenama raspoloženja i posljedicama ozljeda glave, tjeskobe zhnyh i fobije stanja, paničnih poremećaja, depresivnih poremećaja, a posljedice stresa, seksualne disfunkcije. Koristi različite metode medicinske rehabilitacije i potporne psihoterapije. Liječnik radi sa svim vrstama dječjih i adolescentskih mentalnih poremećaja (tikovi i enureza, hiperaktivni sindrom i mucanje, autizam, školska neprilagođenost, poremećaji u ponašanju: skitanje, krađa, alkohol i psihoaktivne tvari, samoozljeđivanje i agresija na druge itd.). Za liječenje primijenjenih metoda dječje simboličke, bajkovite terapije ili umjetničke terapije. U svim takvim slučajevima potrebna je korekcija odnosa roditelj-dijete.
Obrazovanje: klinička praksa, specijalnost - psihijatrija (2000); Smolenska državna medicinska akademija, medicinski fakultet, specijalnost - medicinska djelatnost (1999).
Profesionalna prekvalifikacija u psihoterapiji (2001).
Certifikati: Seksologija (2014).
Opći napredak u psihijatriji i psihoterapiji (2003, 2006, 2011).
Tematska poboljšanja: Psihoanalitička psihoterapija, simbolička drama, Ericksonianova hipnoza; Obiteljska i grupna psihoterapija.
Valjani certifikati iz psihijatrije i psihoterapije.
Medicinsko iskustvo - 18 godina.

Recenzije

Savjetuje pacijente svih dobnih skupina koji imaju pritužbe na razdražljivost, slabost, umor, osjećaj tuge, depresije, straha, depresije, straha. Pruža psihološku podršku duhovnim iskustvima koja prate gubitak voljenih. Konzultira se s bračnim parovima koji nisu zadovoljni svojim odnosom. Provedeni znanstveni rad posvećen je procjeni učinkovitosti psihoterapije graničnih mentalnih poremećaja u bolesnika s popratnim bolestima živčanog sustava.

Recenzije

Psihijatar i psihoterapeut najviše kvalifikacijske kategorije s više od 25 godina iskustva, član Profesionalne psihoterapijske lige Ruske Federacije, govori njemački, dobio dodatnu edukaciju na ATIM-u (Akademija Teutsch IDEAL Method, Tel Aviv, Izrael, 1996.) T, Godine 2004. završila je tečaj u Centru za NLP-tehnologije „Psihoterapija osobne povijesti“ (Moskva). 2005. godine ovladala je autorovom metodom korekcije neuropsihijske aktivnosti kod sportaša A.V. Alekseeva (postizanje optimalnog borbenog statusa) i učinkovito ga primjenjuje u neuropsihijatrijskim poremećajima neurotične prirode. Victoria Nikolaevna ima iskustvo stručnih aktivnosti u aspektima forenzičkog psihijatrijskog pregleda. Njezini profesionalni interesi uključuju liječenje neuroza, napade panike i fobijskih poremećaja; liječenje ranih faza različitih ovisnosti (uključujući ljubav); problemi djetinjstva i adolescencije, kao i korekcija obiteljskih odnosa. Trenutno prima odrasle u specijalizirani medicinski centar. U procesu individualnog i obiteljskog savjetovanja formiraju se personalizirani programi liječenja, rehabilitacije i prevencije relapsa, uključujući, uz farmakološku podršku najnovijim generacijama lijekova, širok raspon suvremenih metoda psihoterapijske korekcije.
Liječnik najviše kvalifikacijske kategorije.
Obrazovanje: rezidencija u sveučilišnom znanstveno-istraživačkom institutu opće i forenzičke psihijatrije. VP Srpski (1986); Nacionalno medicinsko sveučilište. AA Bohomolets (bivši KMI, 1984).
Usavršavanje: Akademija ATIM (Akademija Teutch IDEAL Method, Tel Aviv, Izrael, 1996); Psihoterapija osobne povijesti, Centar NLP-tehnologija (Moskva, 2004).
Osposobljavanje za sportsku psihologiju kod poznatog psihoterapeuta, kandidata pedagoških znanosti A.V. Alekseev (2005).
Redoviti član Profesionalne psihoterapijske lige Ruske Federacije.
Medicinsko iskustvo - više od 30 godina.

Recenzije

Provodi temeljito proučavanje mentalnog statusa pacijenta. Ima veliko iskustvo u dijagnosticiranju psihogene depresije, neuroze, neurastenije, paničnih poremećaja, psihosomatskih patologija. Provodi individualni izbor učinkovitih i sigurnih kombinacija psihotropnih lijekova, uspješno primjenjuje psihoterapijske tehnike s dokazanom djelotvornošću.
Kandidat medicinskih znanosti.
Obrazovanje: Kliničko sjedište, COLIUV; Prvo ih MGMU. IM Sechenov, specijalnost - medicinska djelatnost (1974.).
Certifikati: psihoterapija, MSMSU (2011); Psihijatrija, MSMSU (2014).
Medicinsko iskustvo - 40 godina.

Recenzije

Dugo vremena se uspješno prakticira u specijaliziranoj klinici koja pruža zaštitu mentalnog zdravlja i psihološku podršku odraslima i djeci starijoj od 14 godina. Tečno govori osnovne psihoterapijske tehnike. Provodi individualno i obiteljsko savjetovanje u slučaju problema razumijevanja između supružnika iu slučaju obiteljskog sloma.
Liječnik prve kvalifikacijske kategorije.
Obrazovanje: odsjek za psihijatrijske bolesti, specijalnost - psihijatrija (2000); psihoterapija (2010); Medicinski sveučilište u Kursku (2000).
Tečajevi usavršavanja na Kurškom državnom medicinskom sveučilištu, specijalnost - psihoterapija (2010).
Regionalna liga psihoterapeuta (Kursk).
Medicinsko iskustvo - 15 godina.

Recenzije

Psihijatar, psihoterapeut najvišeg ranga, profesor, obranio je tezu o liječenju shizofrenije, kompliciranoj alkoholizmom u žena (1987.) i doktorskim studijem o forenzičkom psihijatrijskom pregledu (2010). Prošla je dodatna usavršavanja iz psihoterapije, forenzičkog psihijatrijskog pregleda, seksologije. Autor je više od 100 publikacija u inozemnim i domaćim izdanjima, uključujući monografije, priručnike za liječnike i metodološka pisma. Sudjeluje na stručnim kongresima, konferencijama i simpozijima o pravnom statusu osoba s duševnim smetnjama. Akumulirano veliko iskustvo savjetovanja pacijenata koji su upali u tešku životnu situaciju, uključujući i pravnu, dopušta liječniku da provede učinkovitu psihoterapiju za obiteljske sukobe, prateći postupak razvoda braka s odlukom o određivanju prijelaza maloljetne djece. Uspješno pomaže u pripremi forenzičkog psihijatrijskog pregleda, legitimnom pregledu osoba prije poduzimanja zakonski značajnih radnji: sastavljanje ugovora o najmu, prodaji i kupnji, donacija, oporuka i izrada mišljenja. Osim toga, opseg znanstvenih i praktičnih interesa specijalista uključuje liječenje psihopatoloških stanja starijih i senilnih godina (depresija, demencija, zbunjena svijest, deluzijske i halucinatorne manifestacije), sindrom kronične boli.
Doktor medicinskih znanosti.
Obrazovanje: rezidencija; RNIMU njih. NI Pirogov, Medicinski fakultet, specijalnost - medicinski poslovi (1981.).
Specijalizacija u psihoterapiji (2001).
Doktorski rad Forenzično-psihijatrijska procjena mentalnih poremećaja u transakcijskim osobama (2010).
Certifikati: Psihoterapija, RMAPO (2011); Psihijatrija, MSMU njih. AI Evdokimova (2012); Psihijatrija-narkologija, MSMSU njih. AI Evdokimova (2015).
Tečajevi osvježavanja: Psihoterapija (2001, 2006); Forenzički psihijatrijski pregled (2003, 2011); Psihijatrija (2007, 2011); Manualna terapija (2011); Seksologija (2012).
Autor je više od 100 članaka u domaćim i stranim tiskovinama, monografije, priručnici za liječnike, metodološka pisma.
Medicinsko iskustvo - 31 godina.

Recenzije

Pruža kvalificiranu psihijatrijsku i psihološku pomoć pacijentima koji pate od neuroza, neuroznih i anksioznosti, depresije, napada panike, stresnih poremećaja povezanih s traumom i gubitkom voljenih. Kompetentan u dijagnostici i liječenju psihosomatskih poremećaja, kao i poremećaja prehrane.
Kandidat medicinskih znanosti.
Obrazovanje: pripravnički staž u regionalnoj psihijatrijskoj klinici (regija Akmola), specijalnost - psihijatar-narcolog (1995); specijalnost - psihijatar-psihoterapeut (1998); Akmolski državni medicinski institut, Medicinski fakultet (1995.).
Valjan certifikat iz psihoterapije.
Medicinsko iskustvo - 17 godina.

Recenzije

Provodi identifikaciju i racionalnu terapiju psihotičnih stanja, praćenu oslabljenim pamćenjem i pažnjom. Provodi diferencijalnu dijagnozu kroničnih poremećaja obmane. Pruža medicinsku pomoć za poremećaje spavanja, napade panike, stresne uvjete. Svrha doktorskog rada liječnika bila je temeljito proučavanje psihopatološke strukture kognitivnih poremećaja povezanih s anksioznošću i depresivnim poremećajima te razvoj algoritma za njihovu ranu dijagnozu.
Kandidat medicinskih znanosti.
Obrazovanje: poslijediplomski studij (2012.) i klinička rezidencija (2009.) u psihoterapiji na Moskovskom istraživačkom institutu za psihijatriju; stažiranje u psihoterapiji na Odsjeku za psihijatriju i ovisnosti na temelju PKB br. 15; MSMSU, specijalnost - medicinski poslovi (2006).
Područje istraživanja: poboljšanje dijagnoze i liječenja kognitivnih poremećaja (pažnja, pamćenje, koncentracija, učinak) kod depresivnih, anksioznih i organskih poremećaja.
Član Ruskog društva psihijatara.
Medicinsko iskustvo - 10 godina.

Recenzije

Liječnik najviše kvalifikacijske kategorije. Kandidat medicinskih znanosti.
Obrazovanje: klinička rezidencija, specijalnost - psihijatrija (1997); Blagoveščenski državni medicinski institut, specijalnost - opća medicina (1995).
Certifikati: Psihoterapija, PMGMU. IM Sechenov (2012); Psihijatrija, FBMSE (2016).
Obrana doktorske disertacije na Ph. VP Srpski (2005).
Daljnje obrazovanje: Institut za praktičnu psihologiju "Imaton" (2014); Međunarodna akademija pozitivne i trans-kulturne psihoterapije (2011); RNIMU njih. NI Pirogov (2006).
Medicinsko iskustvo - 22 godine.

Recenzije

Kompetentan i iskusan stručnjak u području terapijske i dijagnostičke skrbi za bolesnike s različitim poremećajima mentalnih funkcija. Uspješno se primjenjuju najmodernije i najučinkovitije psihoterapijske metode liječenja za liječenje depresije, napadaja panike i drugih graničnih stanja. Voditelj bolnice je multidisciplinarna klinika specijalizirana za liječenje funkcionalnih poremećaja središnjeg živčanog sustava.
Psihijatar najviše kategorije.
Obrazovanje: Residency, Odjel za psihijatriju, Ruska medicinska akademija poslijediplomskog obrazovanja (2004); pripravništvo, specijalnost - psihijatrija, na temelju Psihijatrijske kliničke bolnice br. 15 (1998); Rusko državno medicinsko sveučilište. NI Pirogov, specijalnost - medicinski poslovi (1997).
Član je Europske udruge za transakcijsku analizu (EATA). Sudjeluje na godišnjim konferencijama posvećenim pitanjima i problemima psihijatrije, psihoterapije.
Zahvalnost Odjela za zdravstvo u Moskvi za dugogodišnje marljive poslove (2011.).
Medicinsko iskustvo - 20 godina.

Recenzije

Sveobuhvatno liječenje uz korištenje različitih lijekova i psihoterapijskih metoda koje nisu lijekovi, individualni pristup svakom pacijentu može dobiti maksimalni mogući rezultat. Jedinstvene i izvorne autorske tehnike u kombinaciji s istočnim - kineskim, tibetanskim, indijskim i tajlandskim - koriste se u ispravljanju svih vrsta ovisnosti, poremećaja spavanja, depresije ili stresa, napada panike, razdražljivosti i psihosomatskih bolesti.
Doktor medicine (2007.), profesor (2010).
Liječnik najviše kvalifikacijske kategorije.
Obrazovanje: doktorski studij na Sveučilištu pacifičke obale (SAD); poslijediplomski studij iz narkologije na Moskovskom istraživačkom institutu za psihijatriju (1987); klinička praksa u psihijatriji na Moskovskom znanstveno-istraživačkom institutu za psihijatriju (1983); stažiranje u psihijatriji u Moskovskoj regionalnoj kliničkoj psihijatrijskoj bolnici (1979); Medicinski institut Ryazan (1978).
Stručno usavršavanje u psihijatriji, FUMBiEP Ministarstvo zdravstva Ruske Federacije (2005), RMAPO (2008).
Certifikati: Psihijatrija (2013); psihoterapija (2013.).
Daljnje obrazovanje: Pitanja psihoterapije alkoholizma i metode kodiranja A.R. Dovzhenko (1990); Odabrana pitanja psihijatrije (1998); Osnove narkologije i metode liječenja alkoholizma koje se koriste u medicinskoj praksi (1998); Osnove ovisnosti. Alkohol i ovisnost o drogama i suvremene metode liječenja (1998); Narkologija i psihijatrija. Aktualna pitanja narkologije, psihoterapije bolesnika s alkoholizmom i ovisnošću o drogama (2003); Psihoterapija u liječenju bolesnika s alkoholizmom i ovisnošću o drogama (2003); Osnove psihijatrije. Suvremeni pristupi liječenju duševnih bolesti (2007).
Sudionik događanja: autor i organizator ruskih sezona liječenja droge u Europi; medicinski stručnjak središnjih TV kanala Rusije; seminar Novi oblici djelovanja psihijatrijskih ustanova (1985).
Publikacije: 100 znanstvenih radova, uključujući monografije o psihoterapiji bolesnika s različitim vrstama ovisnosti.
Profesionalno članstvo: Američka udruga akupunkturista (NADA); član odbora Ruskog društva psihijatara; Nacionalno narkološko društvo.
Medicinsko iskustvo - 38 godina.

Recenzije

Zaposlenik specijalizirane klinike koja pruža kvalificiranu psihijatrijsku skrb. On provodi ambulantno dijagnostičko i konzultativno liječenje pacijenata, liječi neurasteniju i neurozu, shizofreniju, shizotipske i shizoafektivne poremećaje, kroničnu tjeskobu i panične uvjete. Ima iskustvo u diferencijalnoj dijagnostici i psihoterapiji psihosomatske patologije, kao i rad s pacijentima koji pate od autizma.
Obrazovanje: praksa u psihijatriji, PFUR (2013); Moskovsko državno sveučilište MV Lomonosov, specijalnost - medicinski poslovi (2011).
Profesionalna prekvalifikacija u psihoterapiji, PhitsikPN njih. VP Srpski (2015.).

Recenzije

Znanstveni i praktični rad stručnjaka, okrunjen obranom doktorske disertacije, posvećen je problemima tolerancije bolesnika na farmakoterapijske i psihoterapijske učinke u liječenju blagih i umjerenih depresivnih poremećaja. Jedno od područja profesionalne djelatnosti je medicinska i socijalna rehabilitacija pacijenata s graničnim mentalnim poremećajima.
Doktor medicinskih znanosti.
Liječnik najviše kvalifikacijske kategorije.
Voditelj je Odjela za probleme rehabilitacije Odjela za graničnu psihijatriju VP Srpska.

Recenzije

Ima iskustva kao pripravnik u Moskovskoj psihijatrijskoj kliničkoj bolnici. U liječenju psihotičnih poremećaja uspješno kombinira ljekovite učinke i moderne psihoterapijske tehnike, prakticirajući individualne i grupne psihoterapijske sesije. Rezultat pružene pomoći je stjecanje povjerenja pacijenta u sebe i svoje sposobnosti, svijest o jedinstvenosti njihove percepcije svijeta, rješavanje sukoba koji se pojavljuju i izgradnja pravih odnosa s ljudima oko sebe.
Specijalizacija psihoterapije na Moskovskom istraživačkom institutu za psihijatriju.
Područje istraživanja: problem pojašnjavanja kriterija za dijagnostiku i liječenje atipične depresije.
Predavač na Odsjeku za psihijatriju Državne klasične akademije. Maimonides.

Savjetujte dobrog psihoterapeuta u Moskvi

Sama u istom stanju. Duša je otrgnuta od boli. Pa, prihvati, ne trebaš ga. Da, događa se. Pokazao je svoje pravo lice. Uneli ste ispravnu temu. Morate posjetiti liječnika. Našao sam dobrog psihoterapeuta u Moskvi. Zhitlovsky Veniamin Efimovich me doslovno izvlači iz mrtvih. Ne znam što bi mi se dogodilo da nije bilo njega, evo njegove web stranice http://doctu.ru/msk/doctors/psikhoterapevt Dragi, sve će proći. Još uvijek sve najbolje dolazi.

Suosjećam s vama i jako vas razumijem. Neugodna situacija. Ali ti se drži! Držite se za nešto svijetlo i toplo u vašem životu i vjerujte da će sve biti u redu. Ne brinite o ovom čovjeku, vjerojatno se ne trudi. Zato ne trošite svoju snagu na njega. Bit će ih mnogo više. Počastite se najukusnijom i najomiljenijom hranom. A apetit će doći i nemojte se zatvarati u sebi, omesti se, otići negdje, učiniti se ugodnijim. Još uvijek možete gledati komedije ili prekrasne pustolovne filmove. Ne znam koliko ti je godina. S Jackom Nicholsonom gledali su "okrutne prevarante", "povratak u budućnost", "masku", "pogledaj tko tamo govori", "vještice Eastwick"?

Znam dobrog psihologa u Moskvi - susreo se na ovoj stranici ovdje: http://bitly.com/1K3Qkvc Oleg Surkov.

Ako nema ograničenja na online rad, već imam više od 100 slučajeva uspješnog uklanjanja PA klijenta u 3-5 sesija u 2 mjeseca. Ali živim u Vladivostoku.

Formulacija pitanja nije posve točna, već sama suština upućuje na pogrešan odgovor. Ne trebate tražiti "dobre" pojedince, nego ozbiljne organizacije. Nećete, na primjer, kada se bavite transakcijama nekretninama kontaktirati „dobrog posrednika“, ali radije se bavite pouzdanom, uglednom agencijom. Da, kontakt s liječnikom je važan, prilagodit ćete ga u procesu, ali glavna stvar je da taj liječnik bude dio ozbiljnog, priznatog sustava. Nije zečica / pripevochka djevojka (dobro, ili stari prdac), ali liječnik iz državnog instituta.

U Moskvi su ozbiljne psihijatrijske ustanove: MosNIIPsihijatrija (ogranak Srpskog instituta), Znanstveni centar za mentalno zdravlje Ruske akademije medicinskih znanosti, kao i psihijatrijska bolnica br. 1 (Alekseeva, bivši Kaščenko) i broj 4 (Gannushkina). Zapravo, sličan popis na forumu već je određen, a izrazio ga je čovjek s mnogo nadimaka pod nazivom Kirill. Slažem se s njim.

Nekoliko nijansi. NCHP RAMS još uvijek zapošljava liječnike stare škole iz serije "preko 70", koja je u jednom trenutku surađivala s KGB-om na kaznenoj psihijatriji. Sada postoje i druga vremena, ali ove "dokhture" stare memorije vole izlagati F20 (shizofreniju) i F21 (šizotipne depresije) bez razloga. Razumijete - atrakcija za velikog ljubavnika. Bolnica Gannushkina različit je strog režim. Druge ustanove onih koje su dobro poznate (Shabolovka, Kashirka, Rublevo) ne izazivaju povjerenje, to je već napisano više puta na forumu.

U Alekseeva / Kashchenko osobno nije otišao, iako sam čuo normalne recenzije. Stoga preporučujem da kontaktirate MNIP. Postoje normalni liječnici, od kojih neki mogu normalno (!) Provoditi sjednice CPT-a i propisati, ako je potrebno, normalno liječenje. Nema sektaške hereze i ezoterične gluposti, 100% znanstveni pristup. Jasno, nitko ne obećava da će biti uspjeha. Ali prvo, to je duševna bolest. I drugo, vjerujte mi, neće biti apsolutno nikakve koristi iz klinike "Doktor Cuepletov i seksualni partneri" koja se nalazi u podrumu poslovne zgrade.

Najbolji psihoterapeuti u Moskvi

Za ono što volim žene, Duc je zbog činjenice da umjesto da uzima i radi, oni će sjesti i početi razmišljati, i što će se dogoditi ako je to to i to je nešto od čega se najprije pokušavate riješiti! Kao pijesak, ispod kamena za valjanje. i dalje u tekstu.

Naravno, možete se riješiti !! Glavna stvar - želja i dalje raditi.
Imamo mnogo whiners i lijenih ljudi, tako da se ne riješiti.

voditi brigu o svojim živcima i kontrolirati svoje misli, ne stanovati i ne brinuti o sitnicama.
općenito, ovo je vaš put, morate ga proći, kada ga prođete - riješite ga se!

Ja sam psiholog.
ako je potrebno savjetovanje - upišite na adresu
Pokušat ću pomoći.
i savjet.
Pokušajte sada pronaći takvu osobu koja ne može postojati bez vas.
Zamislite da ste njegov zrak. A ako se zrak pretvori u uragan, boraks, brige, teško je disati.
Dakle, postoji poticaj da se nešto promijeni u životu.

Vaš liječnik je propisao antidepresiv, ne uzrokuje ovisnost. Učinak će se pojaviti u roku od 10 dana od početka unosa, jer je upravo počela apsorpcija lijeka i njegov učinak na ponovnu apsorpciju serotonina. Ne brinite, sve će biti u redu. Već sam vam pisao osobno da je Paksil također vidio. Počnite slijediti težinu.
ALI
tablete će vam pomoći privremeno, što će vam dati priliku da započnete proces mijenjanja stavova prema životu općenito.
Vi ćete prestati brinuti u manjim prigodama, jer ste preživjeli PA. Znam kako ćete početi cijeniti živčane stanice. Početi ćete shvaćati što je važno i vrijedno, a što sekundarno.
Čitao sam mnogo literature na temu stresa i bavljenja njime, što bi također bilo dobro.
I također vam želim reći da nakon nekog vremena izgled PA nećete više reagirati i bojati se njih, te će se i povući.
Ako uzmemo u obzir kemijsku reakciju, tada prvi znakovi PA (lupanje ili trnci u glavi, ili u nogama, ili vrtoglavica) uzrokuju strah da nešto nije u redu s vama, nešto strašno i sigurno ćete uskoro umrijeti. nakon što ste prošli kroz nekoliko zaštićenih područja, počinjete shvaćati da nećete umrijeti, da je to PA (i također koristiti metodu odvlačenja pažnje, koju sam ranije napisao i 33), PA odlazi, jer se adrenalin ne ispušta u krv, a serotonin nije potreban da bi ga potisnuo.

Kada jednom vidite proces upravljanja državom - sve što ste osvojili.
Pobjeda nije daleko!

Reći ću o svojim "uspjesima". uzela je tri mjeseca lijekova na recept, a istodobno je provela dva mjeseca na moru. sve je bilo u redu - bez PA-a, fobije su nestale i sva iskustva također. Osjećao sam se opet kao zdrava sretna osoba.
Prije dva tjedna prestao sam piti lijekove, sada ne znam što učiniti - najjača neuroza, suze, opsesivne misli i strahovi, gotovo ne izlazim iz kuće, jako se bojim za volanom, a još uvijek ima puno "ugodnih stvari". Bojim se da ću prije ili kasnije poludjeti. i najgore je što se ne mogu prebaciti na bilo što, čak i kad radim sve iste probleme i misli u glavi.
što sada učiniti, djevojke.
otrov dalje - ili pokušati otimati najviše? ali iskreno, gotovo nema vjere u vlastitu snagu.
i pilule za piće nisu izlaz, one samo uklanjaju simptome, ali ne liječe bolest - treba razmišljati o budućnosti, želim roditi zdravu djecu.
ukratko, živio je normalno i to je bilo dovoljno

Djevojke, bit će mi drago za bilo kakav savjet!

Trenutno pregledavate ovaj forum: nema registriranih korisnika i gostiju: 4

Pročitajte Više O Shizofreniji